RockStation

Masszív hardcore jön [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. január 26. - sunthatneversets

A februári koncertdömping egy masszív hardcore bulival folytatódik február 9‐én a Dürer Kert kistermében. Két tengerentúli zenekar is érkezik, ráadásul korábban mindkettő megfordult már Budapesten. A bostoni Death Before Dishonor napjaink egyik legkeményebben dolgozó zenekara, az elmúlt tíz évet folyamatos lemezkiadással és a világ összes szegletének körbeturnézásával töltötték, Budapesten harmadszor fordulnak meg. Kíméletlen modern hardcore zenéjük élőben találja meg a közönségét igazán, így mozgalmas koncertnek lehetünk majd szemtanúi.

A The Mongoloids már szintén bemutatkozott fővárosunkban, mégpedig 2009. nyarán. A New Jersey‐ből származó alakulat a főzenekarral ellentétben a hardcore nyersebb, tradicionálisabb ágát képviseli. A koncertet az egri Tisztán A Cél Felé nyitja.

2011. február 9. Budapest @ Dürer Kert
DEATH BEFORE DISHONOR (USA)
THE MONGOLOIDS (USA)
Tisztán A Cél Felé
Belépő: 2.900 Ft (elővétel) / 3.500 Ft (helyszínen)
Jegyelővétel: Underground Store (Bem József u. 22.), Teenage Riot Store (József krt. 19.), The Lab (Király u. 48.), Westend Speed, Dürer Kert

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr482614047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum