RockStation

Jeff Hanneman gitáros nélkül kezd turnézni a Slayer

2011. február 13. - sunthatneversets

Több Slayer koncertet is ki kell hagynia az együttes gitárosának Jeff Hannemannak, aki  egy igen veszélyes baktériumfertőzéssel bajlódik. A szőke gitáros jobb karját ugyanis húsevő baktériumok (!) támadták meg. A fertőzést állítólag egy pókharapás okozta. Hannemann-ra még számos kezelés vár rá, köztük több bőrátültetés. A gitáros, orvosai szerint teljesen fel fog gyógyulni, de ennek időpontja kérdéses.

Az biztos, hogy a gitáros a Megadeth-tel közös European Carnage koncertsorozat több állomását is kihagyni kényszerül, reméljük az április 8-ai budapesti fellépésen már jelen lesz A Slayer hamarosan nyilvánosságra hozza, felépüléséig ki helyettesíti majd Hannemant a fellépéseken, mert mint mondták nem akarnak csalódást okozni a rajongóknak azzal, hogy  ezúttal is lemondják a turnét, mint tették azt tavaly Tom Araya énekes/basszer makacs hátsérülése miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr22657386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum