RockStation

Slipknot: az eredeti gitáros az új basszer

2011. március 11. - sunthatneversets

Donnie Steele - aki 1995-1996 táján a Slipknot gitárosa volt - játszik majd basszusgitáron a csapat nyári európai és dél-amerikai koncertjein a tavaly elhunyt Paul Gray helyén. Állandó tagsággal ez nem jár, de az szinte biztosra vehető, hogy Steele nem a színpad mögül fog kisegíteni. A zenekar közleményében kifejtette, hogy nem szerettek volna teljesen kívülállót Paul Gray helyén látni.

"Donnie és Paul jóbarátok voltak, és tényleg nem tudjuk elképzelni jobb módját a megemlékezésnek annál, minthogy egy olyan zenésszel álljunk ki, aki az elejétől kezdve a történet része volt. Mind a nyolcan nagyon várjuk, hogy ismét színpadra lépjünk, és lerójuk kegyeletünket Paul öröksége előtt a családjainkkal, és az európai, illetve brazil rajongókkal ezen a nyáron."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr952729792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum