RockStation

Neckbreakers Ball Magyarországon!

2011. április 08. - sunthatneversets

A Hammer Concerts stábja örömmel tegnap jelentette be, hogy a Neckbreakers Ball névre keresztelt turnésorozat idén először eléri hazánkat is! A hat zenekaros buli, amely jól egyesíti a skandináv melodikus death metal és az újvonalas folk metal nagyjait, és még thrash csemegét is tartalmaz, november 1-jén érkezik a Club 202-be.

A turnén rész vesz a göteborgi  Dark Tranquillity-re, az Eluveitie-re, a Dürer kertben nemrég játszott Bay Area thrasher Death Angel, a német pagan metal Varg, a Power of Metal turnén nemrégiben fellépő dán Mercenary és a melodikus északi metalt nyomató Omnium Gatherum.

A Hammer Concerts különleges akciót hirdet a rendezvény kapcsán! Ha a Hammer Zenebarlangban vagy a Metalshop.hu-n egyszerre veszel jegyet erre a nagyszabású bálra, valamint az idei MetalFestre, akkor a Neckbreakers Ball jegy mindössze 2999 Ft-ba kerül!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr252807918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum