RockStation

Turbo - Lost Measure lemezbemutató koncert [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. május 15. - sunthatneversets

A számtalanszor dicsért, de sok kritikát is viselő Turbo a napokban tárta közönség elé második nagylemezének teljes anyagát. A Lost Measure (lemezkritika hamarosan nálunk) mind a 11 dala azokról az érzésekről, összetartozásról, álomszerű vagy éppen nehéz pillanatokról, dühről, máskor meg szépségről szól, ami a csapat elmúlt időszakát kitöltötte. Összetett és érett albumról van szó, melyet élőben május 20-án lehet megcsodálni a régi Vágóhíd, azaz az R33 Báltermében megrendezésre kerülő lemezbemutató koncerten.

A Turbo vendége a világhírű Calcutta Trio lesz, valamint az R33 fenegyerekei, a poéngyáros Hentesek és a mexikói brigádot kordában tartó Szabó Laci vadonatúj bandája, a Trillion.

A bulin a Turboval együtt melegíthettek a Hegyalja Fesztiválra, ahol a csapat is fellép július 13-án. Turbo Lost Measure nagylemeze meghallgatható ITT. www.soundcloud.com/turboband

TURBO ’LOST MEASURE’ LEMEZBEMUTATÓ KONCERT
VENDÉG: CALCUTTA TRIO, HENTESEK, TRILLION
HEGYALJA FESZTIVÁL WARM UP
2011. május 20. péntek
R33 Bálterem (Budapest, Soroksári út 58.)
Start 21:00
Jegyár 1000 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr582904722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum