RockStation

Megjelent a III. Műszak 20. száma

2011. június 21. - sunthatneversets

Ha bírod még szusszal, azt javasoljuk, hogy vegyél ki a hűtőből egy hideg sört, indítsd el a kazettamellékletet az audiolejátszón és görgesd végig a III. MŰSZAK NO.20.-t!  Az interjúk között a korai Dropkick Murphys-ből ismerős Mike McColgan bandája a Street Dogs mutatkozik be. Megkerestünk néhány jóféle külföldi zenekart az underground-színtérről (Ritual Of Odds, Mantic Ritual).

A hazai mezőnyből a Velvet Stab legénysége és a Suicide Rockers rock n' roll brigádja nyilatkozott a Műszaknak. Aztán persze itt vannak a szokásos rovatok, leporoltunk néhány lemezt a 2000-es évekből (Ratos De Porao, Blink-182, Probot), az újdonságok a Friss Áru rovatban feszítenek (Foo Fighters, Cavalera Conspiracy, Subscribe), a kedvünkért pedig ezúttal  a Nikson szedte ízekre  legújabb lemezét. Aki ott volt a legutóbbi Káderfeszten és nehezen állnak össze az emlékei, azzal tudatjuk, hogy nem volt egyedül ezzel. Egy pár mozaikdarabbal járulunk hozzá a memória újratöltéséhez az Élő Rokk hasábjain. A szokásos kazettamellékleten ezúttal a Káderfeszt koncertsorozat zenekarai valamint a Suicide Rockers exkluzív, eddig még sehol meg nem jelent, új száma hallható. Letöltés itt, YouTube itt, Facebook itt. Ördögvillaaaaaaaaaaaa!!!!!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr263002044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum