RockStation

Letartóztatták Nick Oliveri-t a Kyuss Lives! basszusgitárosát

2011. július 14. - sunthatneversets

Lassan átmegyünk Kék Fénybe. Pár napja számoltunk be a Coheed And Cambria basszusgitárosának Michael Todd-nak a letartóztatásáról, most egy másik ismert basszer Nick Oliveri (Kyuss Lives! ex-QOTSA) került összetűzésbe a törvénnyel.

Oliverit kedden este a Los Angeles-ben a SWAT különleges egysége tartóztatta le, állítólag akciófilmbe illő körülmények között, miután barátnője, akit előző nap már fizikailag bántalmazott, egy újabb verést megelőzve kihívta a rendőröket. A zenész a rendőröket nem engedte be, a feleségét meg nem engedte ki, így kiszállt a helyszínre a SWAT is, akik 2 órás alkudozás után vették rá Oliverit, hogy eressze ki a feleségét. Ezt követően még két órába telt, míg a zenész megadta magát. A bajt tetézi, hogy a lakásban a hatóságok egy megtöltött puskát is találtak. Oliverit állítólag 100.000 dollár óvadék fejében  szabadon engedték.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr563064907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum