RockStation

Bruce Dickinson doktori címet kapott

2011. július 20. - sunthatneversets

Az Iron Maiden frontembere Bruce Dickinson tiszteletbeli doktori címet kapott, mely címet a londoni Queen Mary University adományozta számára július 19-én, a zeneiparban végzett tevékenységéért. Érdekesség, hogy az Iron Maiden énekese ténylegesen is ezen az egyetemen szerezte diplomáját történelem szakon.

A zenész, dal-szerző, forgatókönyv író, vivó-bajnok, és utasszállító repülőgép pilóta Dickinson tehát most már doktor is, ráadásul nem is akármilyen egyetemtől kapta, hiszen a Queen Mary University egyike az Egyesült Királyság vezető kutatás-orientált egyetemeinek, mely széles skáláját vonultatja fel a humán-és társadalomtudományoknak és több, mint 14.000 egyetemi hallgatóval rendelkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr483083308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum