RockStation

Sitkei Rockfesztivál 25. alkalommal

2011. augusztus 11. - sunthatneversets

Sitke, mint helyszín, és a koncertsorozat, mint rendezvény az alkotni akarás, az együvé tartozás története is egyben. Köszönettel tartozunk az egyesület tagságának, a község lakosságának, és mindenek előtt a közönségnek, hogy munkájukból, illetve bizalmukból ez a rendezvénysorozat két és fél évtizede él, és úgy tűnik, örökéletű lehet.

2008. óta változatlan jegyárakkal várják a látogatókat, sőt idén a fesztiváljegy mindössze 4000 HUF! Mindezeken túl az Egyesület ajándékaként vasárnap ingyenesen látogatható a rendezvény!

25. Sitkei Rockfesztivál – semmihez sem fogható élmény 1986. óta!
2011. augusztus 26-27-28.
Halor, Pokolgép, Ismerõs Arcok, Kormorán, Hooligans, B.A.D., Avatar, Deák Bill Gyula, Kárpátia, Lord, Karthago, Sixters, After Crying, Balázs Fecó és a Savaria Szimfonikus Zenekar

www.sitkeirockfesztival.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr573145105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum