RockStation

Rockzenészek búcsúznak Steve Jobs-tól

2011. október 06. - sunthatneversets

Steve Jobs az Apple alapítója tegnap 56 éves korában elvesztette a küzdelmet a hasnyálmirigyrákkal szemben. A zeneipar sok mindent köszönhet neki, hiszen nélküle biztosan nem lenne iPod és iTunes sem. Sok rockzenész így búcsúzott tőle a Twitteren:

Sebastian Bach (SKID ROW): "RIP, Steve Jobs. Kösz, hogy lehetővé tetted, hogy az egész CD gyűjteményemet magammal vihessem a zsebemben. A repülőutakat is sokkal elviselhetőbbé tetted sok más cuccod által." 

Nikki Sixx (MÖTLEY CRÜE): "RIP Steve Jobs. Steve az volt ennek a kornak, mint a 20. század elejének Thomas Edison. Jobbá tette az életünket."

Tommy Lee (MÖTLEY CRÜE): "RIP Mr. Jobs! Vagyis, bocs... Mr. Incredible! (elképesztő, hihetetlen, stb... - a szerk.)"

Joe Satriani (CHICKENFOOT): "R.I.P. Steve Jobs. Fogadok, hogy máris elkezdted forradalmasítani az örökkévalóságot számunkra, hogy még jobb legyen, majd ha a mi időnk is eljön." 

Billy Graziadei (BIOHAZARD): "RIP, Steve Jobs, mindig is példakép volt nekünk, akik nem fejeztük be az iskolát, mert olyasmit akartunk csinálni, amiben hittünk. Ő egymaga megváltoztatta a világot a találmányaival. Ha nyomot hagysz a világon, halhatatlan leszel. Halhatalan király." 

Tracii Guns (L.A. GUNS): "Steve Jobs, nyugodj békében. Igazán megváltoztattad a világot. Köszi a sok hasznos cuccot, amik lehetővé tették, hogy ne unjam halálra magam a hosszú utakon és köszi a vírusmentes számítógépeket is. A 3 éves gyerkőcöm is képes kezelni az iPod-ot és az iPad-et. Azt hiszem a világ ma egy igazi feltalálót veszített el."

Fred Durst (LIMP BIZKIT): "RIP Steve Jobs! Igazi látnok." 

Wes Borland (LIMP BIZKIT): "Hülyeség, de el kell mondanom, milyen hatással volt Steve Jobs az életemre. Az iPhone-om a leghasznosabb dolog, amit eddig életemben használtam. B***" 

DANKO JONES: "A francba, Steve Jobs meghalt? Ó emberek! Ez totál szívás! R.I.P. Steve Jobs." (nem szó szerinti, de hasonló tartalmú és értelmű fordításban - a szerk...)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr623281859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum