RockStation

Cadaveres - Beindultak a koncertek

2011. október 07. - sunthatneversets

A Cadaveres-ből Körmöczi Péter jelenti: „Október 7-én elindulnak a zenekar őszi koncertjei. Az első bulin Tatabányára (Balikafalvára) látogatunk, ahol már több mint 2 éve nem jártunk. Másnap Szlovákia irányába indulunk, ott Dunaszerdahelyen lépünk fel. Októberben ellátogatunk egy ausztriai fesztiválra, majd novemberben beköszönünk erdélyi barátainknak, Székelyudvarhelyen. Magyarországon találkozhattok még velünk pár klub bulin - Mosonmagyaróváron, Kazincbarcikán, Balmazújvárosban, Győrben - az év végén pedig Székesfehérváron búcsúztatjuk a 2011-es esztendőt. Részt veszünk egy különleges eseményen is Budapesten, október 31-én a Dürerben fellépünk a Kettőnégy szokásos Halloween Party-ján, egy feldolgozás szettel.

 

Szeptemberben leforgattunk két klipet is, a MindStream-re és a 2012-re, ha készen lesznek azonnal szólunk. Decemberre szeretnénk egy kislemezzel meglepni titeket, aminek az elkészítésében részt vehettek. Nemsokára kikerülnek a www.cadaveres.hu oldalunkra két számunk sávjai, amiből remixeket készíthettek. A legjobbak megjelenhetnek a kislemezünkön a többi mindStream-es remix nóta mellett. Viszlát a darálóban.”

Cadaveres koncertek:
2011. október 7.
Tatabánya, Roxxy
2011. október 8.
Dunaszerdahely, Soul Hunter
2011. október 15.
Lieboch, Breaking The Silence (AT)
2011. október 31.
Bp, Dürer, Kettőnégy 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr253284970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum