RockStation

Ez várható: Uriah Heep koncert Budapesten, 2011. október 19én

2011. október 16. - sunthatneversets

A címben jelzett napon az újonnan nyílt Barba Negra klubban fogja tiszteletét tenni ez az egyedülállóan rendkívüli teljesítményt maga mögött tudó csapat. Negyven év, huszonhárom nagylemez, folyamatos jelenlét a rockszínpadokon! Alapítótagot csupán egyet mondhat még magáénak az együttes, Mick Box gitárost, de Bolder basszer is ’77-ben lépett be (először) a társaságba. Bernie Show énekesnek már szinte szégyenkeznie kell a maga 25 éves tagságával.

Hihetnénk: egy veterán banda retro-szagú levezető-turnéjáról van szó – de korántsem ez a helyzet! A zenekar, könnyen elképzelhető, hogy az év albumát tette le a rock-rajongók asztalára a tavasz folyamán Into The Wild címmel. Dicséretes módon az új lemezről négy dalt is megdörrentettek a legutóbbi koncerthelyszíneken – mindjárt kezdésnek az I’m ready-t, azután volt még Money talk, a címadó Into the wild, és a klippes Nail on the head. (Még legalább négyet játszhatnának!) Melléjük társulnak persze az úgynevezett „kihagyhatatlan” slágerek: Lady in black, July morning, Sealin’, Easy Living, Gypsy – hogy csak néhányat említsünk. Az eddigi helyszíneken 15-16 nótát húztak el, és ez tekintettel több lassan bontakozó szerzeményre, elég tisztességes játékidőt ígér.

Bár – szintén dícséretes módon – hajlamosak a setlist variálására, azért mi közzéteszünk a leginkább várható dalcsokrot.

 

  I'm Ready
  Return to Fantasy
  Stealin'
  Rainbow Demon
  Money Talk
  Drum Solo
  Nail on the Head
  The Wizard
  Into the Wild
  Gypsy
  Look At Yourself
  July Morning
  Lady In Black :
  Free 'n' Easy
  Bird of Prey
  Easy Livin'

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr453306545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum