RockStation

Betiltották a Rammstein koncertjét!

2011. október 22. - sunthatneversets

Mielőtt bárki - aki jeggyel rendelkezik a budapesti koncertre - infarktust kapna, gyorsan elmondjuk nem kell megijedni, nem a november 10-ei koncertről van szó.

Németországban az adventet megelőző vasárnap is ünnepnapnak számít, ráadásul a "Totensonntag" idén november 20-ra esik, így a Müncheni Közigazgatási Hivatal úgy határozott, hogy a Rammstein aznapi koncertjét nem lehet megtartani a városban.

A Hivatal álláspontja szerint a zenekar fellépése nem illik ehhez a naphoz, hiszen ilyenkor nincs szükség látványos előadásra, ahol égő emberek rohangálnak a színpadon és obszcén dalszövegekre sem. Később a zenekar felléphet, de ezen a napon semmiképpen sem.

 

Az, hogy az ünnepnapon csak külön engedéllyel lehet koncertezni Münchenben az rendben van, de valószínűleg a Hivatalban sem most tudták meg, hogy a nyáron bejelentett koncertturné mikor ér Münchenbe, így jól kicsesztek egy csomó rajongóval, akiknek valószínűleg már megvolt a jegyük a koncertre. Az ügy állítólag a Bíróságon fog folytatódni, de ez már a jogászok dolga lesz.

A turné apropóját adó új válogatáslemez Made In Germany 1995-2011 címmel november 22-én lát napvilágot. A válogatásra 20 Rammstein dal kerül fel,  köztük egy új dal is Mein Land címmel, amelyhez ismét Jonas Akerlund rendező készít videóklipet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr73321860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2011.10.23. 14:15:23

hogy a hipokrita isten vigye el ezeket

Pebor 2011.10.27. 12:45:25

Supracoger! Ne aggódj november 10.-ei pesti koncertjük nem marad el!! Ki lesz még ott? :)

Bandie66 2011.11.03. 11:06:38

Pebor!! Én megyek!! Már csak 1 hét, alig várom!! Ticketpro-nál vannak jegyek még!!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum