RockStation

Elmaradt a Metallica első indiai koncertje, letartóztatták a szervezőket

2011. október 29. - sunthatneversets

A Metallica tegnap este adta volna első koncertjét Indiában, de a koncertet az utolsó pillanatban el kellett halasztani, mert a színpad előtt biztonsági korlátot nem találták megfelelőnek a szervezők. 

A koncert elhalasztásának a várakozó tömeg láthatóan nem örült, mert a bejelentést követően egy felbőszült részük, áttörve a biztonsági korlátot nekiesett a cuccnak és törtek zúztak. A koncertet a tervek szerint ma megtartották volna, de később hivatalosan is törölték a bulit, mely a Formula 1 indiai futamának kísérőrendezvénye lett volna. Úgy látszik tehát, hogy Indiában a Formula 1 mellett egy rock-koncert megszervezése is nagy falatnak számít. A Bangalore-ba tervezett holnapi koncertet állítólag megrendezik. 

Update: A helyi hatóságok őrizetbe vették a koncertszervező cég egyik vezetőjét és három segítőjét. A felmerült gyanú szerint a hely 25 ezres kapacitásánál több jegyet adtak el a koncertre és a hatóságokat sem értesítették a koncert lemondásáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr763337473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.10.31. 08:15:37

A 25 ezer létszám már szép. Igaz indiai viszonylatban elenyésző lehet. Ott fog megszületni a 7.000.000.000.ik ember is. :))
Viszont nálunk a születési ráta negatív tendenciát mutat sajnos. Most még úgy ahogy működik a rendszer. De mi lesz 15-20 év múlva? Ebbe rossz belegondolni is...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum