RockStation

Hatalmas show-val készül a Rammstein

2011. október 30. - sunthatneversets

Másfél hét és újra Budapesten ad koncertet a világ egyik leglátványosabb rock show-ját produkáló Rammstein zenekar. Az estét 8 óra körül a svéd Deathstars nyitja meg, a Rammstein tagjai 9 óra magasságában lépnek színpadra 2 órás programjukkal. Miután nincs Rammstein koncert pirotechnika nélkül, így a közönség erre most is bőven számíthat, a tűzoszlopoktól kezdve a görögtűzön át, a minden létező látványelemet felvonultató show-ban.

 

Egész éjjel tart az építés a koncert előtti napon, ráadásul úgy, hogy a színpadot és a díszleteket az Aréna küzdőterén rakják össze, amíg a világítás és a pirotechnikai elemek a helyükre kerülnek, végül betolják a kész színpadot is a helyére. Ebben 154 magyar technikai ember segédkezik, 5 targoncát és 115 motoros emelőt használnak hozzá. 2 szintes lesz a főszínpad, de mellette egy kisebb színpadon is felbukkan majd a banda néhány tagja, ahova leereszkedő hídon jutnak el, az emberek feje felett sétálva...



 

A felszerelést közel 30 kamion és 6 busz szállítja városról városra. A turnéval saját szakács is utazik, így csupán friss gyümölcsöt és pékárut kértek, minden mást magukkal hoznak. Kifejezetten egyszerű öltözői berendezést kértek, csak néhány tükör, kanapé, dohányzóasztal, lámpák és fotelek vannak a listán, illetve friss német napilapokat szeretnének a zenekar tagjai kapni. Nincs különleges kívánságuk a szállító járművek kapcsán sem, kisbuszokkal közlekednek majd a városban, nem luxusautókkal.



 

A koncertre történő belépéskor meglehetősen szigorú, teljes táska- és személyellenőrzést kell végezniük a biztonsági embereknek. Nem lehet bevinni fél- vagy teljesen profi fényképezőgépeket, hang- és videó rögzítő felszereléseket, fegyvert, palackot, üveget, petárdát vagy bármilyen tűzijáték-felszerelést, alkoholt, lézer pontozót, láncokat, illetve szegecses/tüskés csuklóvédőt vagy hasonló ruházatot. Ezen a turnén a Rammstein kifejezetten a legnagyobb slágereit játssza, hiszen a koncertkörút a napokban megjelent best of albumukhoz kapcsolódik. A koncert várhatóan Budapesten is teljes teltház előtt fog zajlani november 10-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr353336937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bandie66 2011.11.03. 11:59:37

Alig várom! Egyetlen hetet kell csak várni!! Utolsó jegyek a ticketpro irodánál!! :D

Pebor 2011.11.03. 12:29:39

ÉN is úgggy várooom! :D
Ticketpronál vett még haverom is jegyet!

1 hét! 1 hét! 1 hét! :))))
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum