RockStation

Közös lemezmegjelenés Müon (Pirisi Ákos) és Nagaarum (Tóth Gábor)

2011. november 14. - sunthatneversets

Tóth Gábor jelentkezett hírekkel:

Pirisi Ákos barátom (az első To-Mera lemezen dobolt, onnan lehet ismerős) és én közös fájlban tettük Önök számára elérhetővé az aktuális zenei kivetüléseinket. Mindkét anyag dark ambient stílussal jellemezhető, az enyém olyannyira, hogy egyetlen analóg szintetizátort használtam az elkészítése közben, mivel az előző lemezem, az Űrkert kicsit metálosabb lett a tervezettnél. Ákosé mozgalmasabb, ő csatasorba állította a hangját is, és pengetős cuccokat, stb... A két lemez innen tölthető le ingyenesen

Hamarosan elkészül a Nagaarum új videoklipje a kettes lemezen hallható rmWdtk dalra, aminek az alapötletét Oravecz Zoltán (Shockmagazin) apokaliptikus novellája adta. Feltűnik majd benne a Thy Catafalque-al a Season of Mist-nél lemezt megjelentető Kátai Tamás pár skóciai fotója, amik még eddig sehol nem lettek publikálva.

A GuilThee harmadik lemezének felvételei jövő január környékén startolnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr353375792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum