RockStation

EGO, Invader, RoToR és Twin City koncertek

2012. január 16. - sunthatneversets

Januárban újra kezdődik a préri-kompatibilis rockfeldolgozásokat játszó Twin City CRB kalaptúrája. Január 20-án a RockRandiban is elhangzik majd jó néhány fel- illetve átdolgozás. A Twin City eddig is bizonyította, hogy gyakorlatilag bármilyen programrendben és színpadon otthon érzi magát, lehet az klub-buli, motoros találkozó, country fesztivál, vagy igazi sátras falunap. Csoportosan elkövetett csendháborítás és egyéb köznyugalom elleni cselekmények vétségében a Twin City ezúttal is tetten érhető lesz, de ne felejtsük el, hogy a Highway to Hell is jószándékkal van kikövezve!

 

Január 21-én, a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő Világvége-Eleje Metal Fesztivállal - amelyen a zenekar többek között az Akela és az Omen társaságában lép fel - indul az EGO-Project szokásos év eleji turnéja. Az erős indítás után a csapat megmutatja magát a keleti határainkon túl élő EGO-rajongóknak, majd február 18-án ismét egy több zenekaros buli kerekedik, ezúttal a debreceni Kaptárban. A minifeszten az EGO mellett látható az Etalon, a Kereszttűz, az Echonald és a Benzin is!

Január 21-én az Invader is megkezdi a rendes éves országjárást. A túra a budapesti Big Bike-ban veszi kezdetét (ahová az EGO-ban is zenélő Puccernek igencsak igyekeznie kell), ahol a csapat igazi klasszikus fém hangversenyt ad, karöltve a Balddog és a Wolfgang zenekarokkal. Melódiákban és klasszikában az invázió következő állomásán, Győrben sem lesz hiány: február 4-én a Black Rockban az Invader vendége a helyi Arcadia és a Rocket Hard Rock Company lesz.

Február 4-én ismét RoToR Budapesten! A miskolci metal-veterán gárda szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt sújtott le a fővárosra a Crazy Mamában, a szintén miskolci DeeZel projekt társaságában. A farsang elején a RoToR újra eljön, hogy rendet tegyen a hallójáratokban!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr903549800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum