RockStation

Nevergreen: Karmageddon lemezbemutató Pécsett - vendég: Virrasztók - 2012.02.24.

2012. február 20. - sunthatneversets

Még sokan a januári Gothica fesztivál és a Nevergreen Karmageddon lemezbemutató lázában égnek és már itt is a következő lehetőség, hogy e remek album dalai újra felcsendüljenek. Azé az albumé, ami a 6. heti MAHASZ lista második helyére került, két héttel a megjelenése után. A Nevergreen ezúttal a pécsi El Inferno meghívásának tesz eleget, vendégül pedig a Virrasztók zenekart hívták.

A Nevergreen sikeres 2011-es évet tudhat maga mögött. Szinte az összes nagy magyarországi fesztiválon felléptek, és meghívást kaptak az erdélyi Félsziget Fesztiválra is. A szezon végeztével kizárólag az új album elkészítésére koncentráltak, aminek meg is lett az eredménye. A Karmageddon, amit sokan az eddigi legjobb Nevergreen albumnak tartanak. A január 28-i lemezbemutató koncert egyértelmű bizonyítéka volt annak, hogy bár hasonló stílusban muzsikáló zenekarból akad még néhány, de még mindig a Nevergreen az egyetlen gothic metal zenekar Magyarországon, aki tömegeket tud megmozdítani.

Február 24-én azon rajongóknak lesz lehetőségük ehhez a tömeghez csatlakozni, akik nem tudtak jelen lenni a budapesti lemezbemutatón. De természetesen az elszánt rajongókat, az ország bármely pontjáról szívesen látják.
A vendégzenekar szerepét betöltő Virrasztók neve is jól cseng metal körökben. A pécsi zenekar albuma, a Memento Mori! 2011-ben, a júniusi HammerWorld Magazin mellékleteként jelent meg és több zenei portáltól kapott jó kritikát. A zenekar tavaly fellépett, többek között  a Rockmaratonon, a Fekete Zaj fesztiválon, ősszel a Club 202 színpadán és decemberben bemutatkoztak az erdélyi közönségnek is, a Thunder Rock Clubban.

A koncertre a rajongók igazán baráti áron juthatnak be, hiszen jegyekhez, elővételben már 900 forintért hozzá lehet jutni, a helyszínen pedig 1100 forint lesz a belépő.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr244134668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum