RockStation

Yellow Spots - Folyik a munka az első albumon

2012. február 28. - sunthatneversets

A Yellow Spots első tisztességes albumának munkálatai folyamatosan zajlanak a SuperSize stúdióban. Hétfőn épp a zongorafelvétellel folytattuk, így a hegedű mellett még egy új hangszer hallható az eredeti felálláson túl.

A dalokat az elmebetegség és viselkedési problémák témaköréből gyűjtöttük össze... Új számok mellett régi kedvencek is felcsendülnek újra hangszerelve, sokkal profibban feljátszva és persze kiváló hangminőségben.

Az AgylebenyFlört fizikai megjelenését először egy kizárólag interneten elérhető kislemez előzi meg, a nagy lemez rá egy hónapra jön ki. Ezek pontos dátuma még nem végleges... Egy biztos, igen exkluzív kiadványt helyezhettek majd szobáitok előkelő helyére, ugyanis gyakorlatilag egy képregényes szövegkönyv lát napvilágot, Oravecz Gergő rajzaival. A cd mellé bónusz dvd is dukál, hivatalos koncertfelvételeinkkel (köztük a tavaly novemberi A38-on HD kamerákkal felvett előadás is) és nem hivatalos házi ínyencségekkel, melyeket többnyire a turnéink során előálló tudathasadásos állapotokról készítettünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr844219017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scorn 2012.02.28. 09:51:19

hatalmas ez a zenekar!

"Fenn van tartva neked egy ól
S egy jó barát a vágóhídróóóóóóól!"
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum