RockStation

Dying Wish - Hírek

2012. március 10. - sunthatneversets

A zenekartól kaptunk híreket:

Március első hétvégéjén, 7 év után, újra stúdiózott a Dying Wish! Igaz egyetlen egy új dalt rögzítettünk, de annál nagyobb lelkesedéssel vágtunk neki a feladatnak! A felvétel otthonos körülmények között, haverokkal körül véve, Karcagon zajlott, Mulicz Zoli barátunk (Vale Of Tears) közreműködésével!

Ezen a hétvégén a zenei alapokat rögzítettük, az ének sávok felvételeire egy későbbi időpontban kerül sor! A stúdiózásról készült fotókat, videókat a Facebook oldalunkon csekkolhatjátok és persze még mindig lehet lájkolni, megosztani az oldalt! Ezzel egyidejűleg elindult a DW Tv projektünk, itt saját készítésű filmecskéken keresztül nyerhettek bepillantást a zenekar életébe! Ez a kezdeményezés nagyjából pótolja/felváltja az évek óta emlegetett és hiányolt Dying fanzine-t! Az első két szösszenet az új dal felvételeibe enged bepillantást!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr354299745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum