RockStation

I. QUEEN CITY MINIFEST - 2012. március 16. Veszprém, DiákCentrum

2012. március 15. - sunthatneversets

A keményebb műfaj kedvelőinek egy igen szimpatikus este fog kerekedni péntek este Veszprémben, a Diákcentrumban! Nézzük sorban a fellépőket!

A bemelegítésről 19:00 órai kezdettel a helyi srácokból álló MONSTER SHOW IN TOWN gondoskodik, majd őket követi a hamarosan új EP-vel jelentkező soproni BLIZARD!

Kilenc óra előtt pár perccel, kezdi meg tavaszi egyetlen veszprémi fellépését a PiGS MiGHT Fly.  Utánuk az iNSANE veszi át a színpadot. Érdekesség, hogy ezen a koncerten búcsúzik Molnár Bálint a hamarosan új lemezzel jelentkező csapattól!

Az est végén, az SCHC két oszlopos tagja, a LIBERAL YOUTH és a SOCIAL FREE FACE dupla lemezbemutató koncertjével kényszeríti térdre az összegyűlteket.

Részletes Menetrend:



★ 23:50 SOCIAL FREE FACE
★ 22:50 LIBERAL YOUTH
★ 21:50 iNSANE
★ 20:50 PiGS MiGHT FLy
★ 19:50 BLIZARD
★ 19:00 MONSTER SHOW IN TOWN

● HELYSZÍN: Veszprém, Diákcentrum
● CÍM: Veszprém, Wartha Vince utca 1.
● KAPUNYITÁS: 18:00
● JEGYÁR: 1499 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr774317185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum