RockStation

Megjelent a márciusi Rockinform!

2012. március 16. - sunthatneversets

Reméljük, mindenkinek tetszett a februári számban már tapasztalható ráncfelvarrás, mely a Rockinform magazint a mai kor igényeihez igazította! A márciusi szám is ezt a kitaposott ösvényt követi megjelenésében és tartalmában.

Március hónapban ünnepeljük a nők napját és úgy gondoltuk, hogy a szokásosnál több figyelmet szentelünk a női rockzenészeknek. Megszólaltattuk Binder Laurát a Dalriadából, Csoma Vikit az Alvin és a mókusok gárdájából, olvashattok egy összeállítást a rock/metal legdögösebb csajairól (Angela Gossow – Arch Enemy, Christina Scabbia – Lacuna Coil, Maria Brink – In This Moment, Alissa White-Gluz – The Agonist), és a legendás Suzy Quatro még üzenetet is küldött számotokra. Sandra Nasic, a Guano Apes frontleánya is megosztotta velünk gondolatait, de nem maradt ki Tarja és Taylor Momsen sem.


A csajok mellett olvashattok Som Lajosról, a 10 éves Zorallról, és a Marathon zenekar kálváriájáról. Készítettünk interjút a felvidéki Konflikt zenekarral, a Las Vegasból hazatérő Kiss Forever Band tagjaival, és az Epicaval.

Hogy a zúzósabb stílus kedvelői is megtalálják a számításukat, bekerült egy interjú a Meshuggah zenekarral és a tasmániai Psycropticcal. Természetesen a progresszív fanokról sem feledkeztünk meg, így szerepel a magazinban a Special Providence és a Haelo formáció is.

Ezeken kívül helyet kapott a Belmondo, Zorán, Chris Rea, a The Sharon Tate, Bon Jovi, Lou Reed, és Ron „Pigpen” McKernan a Greatful Deadből. Mindezeknek tetejébe folytattuk a fesztiválhelyszínek bemutatását is.

Ne feledjétek, hogy már digitálisan is olvashatjátok a Rockinformot! Ez főként a határon túl lakó honfitársaink számára remek hír, hiszen így nincs postázási díj, nincs késlekedés és már a budapesti megjelenés napján hozzájuthatnak a legfrissebb Rockinformhoz! Minderre a www.digitalstand.hu/rockinform oldalon nyílik lehetőség és itt megtalálhatjátok a szeptember óta megjelent lapszámainkat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr404317952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum