RockStation

Hatebreed a Hegyalján!

2012. március 19. - sunthatneversets

 

Ha eddig esetleg nem lett volna elég banda amire igazán zúzhat a Hegyalja Fesztivál közönsége idén, akkor most örülhetnek a keményebb vonal kedvelői, ugyanis jön a Hatebreed!


Az 1994-ben alakult amerikai hardcore metal együttes, lényegében folyamatosan úton van, most éppen Dél-Amerikában turnéznak, de a rengeteg koncert mellett szerencsére van idejük albumokat is felvenni. Közegükben rendkívül sikeresek, 2002-ben ismerte meg őket a világ igazán, amikor kijöttek a Perseverance című lemezükkel, azóta sűrűn előfordulnak a Billboard listán. Később Live For This dalukat Grammy-re is jelölték.

Bár a Hatebreed igazi keleti-parti hardcore-ban nyomul, sokaknak a Slayer energiája jut eszébe róluk. Nem véletlenül. Koncertjeiken szinte megőrül a közönség, nem kevés kitartás kell ahhoz, hogy végigmozogják velük a teljes repertoárt. Erre lehet számítani a Hegyalján is , ahol a rajongók, és a stílus kedvelői egyaránt nem fognak csalódni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr954325798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum