RockStation

A Linkin Park és a Lotus F1 Team együttműködése

2012. május 26. - sunthatneversets

linkin-park2012.jpg

Május 24-én jelent meg egy új iPad alkalmazás, a Linkin Park GP, mely a Lotus F1 Team és a Linkin Park kooperációjából született. Az alkalmazásban a játékos egy Lotus E20 F1-es autót vezet egy 360°-os környezetben, miközben a különböző cselekedeteire - fékezés, stb. - reagálva, azok nyomán egy remix születik a Linkin Park ‘Burn It Down című dalához.

Boldogan működtünk együtt a Lotus F1 Team-mel ennek az egyedi játéknak a létrehozásában, mely a Forma1 világát ötvözi a zenénkkel. A rajongóink, akik a Forma1-ért is odavannak, biztosan nagyon fogják imádni!" - mondta Mike Shinoda a Linkin Park tagja.

Az alkalmazás megjelenését megünneplendő, a két E20-as autó a Monaco-i Nagydíjon Linkin Park logóval fut a hétvégén. A Linkin Park - akik tegnap kezdték Európa-turnéjukat - várva-várt albuma, a Living Things június 25-én jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr474546602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum