RockStation

Ingyenes Special Providence koncert a Dürer Kertben

2012. június 26. - sunthatneversets

FlyerSpecial.jpg

A Special Providence  2004-es alakulása óta saját, műfaji korlátoktól mentes, dallamos és  egyszerre energikus, valamint egyedi zenéjének köszönhetően napjainkra a progresszív műfaj  egyik legmeghatározóbb zenekara lett Közép –Európában, miközben nemzetközi szinten is egyre  komolyabb érdeklődés övezi.

A csapat januárban megjelent 3. lemeze, a Soul Alert világszerte fantasztikus elismeréseket kapott. Az Egyesült Államokban 2 hónapig vezette a progresszív rock albumok listáját, most pedig a MAHASZ Top 40 soraiban épp az 5. helyen szerepel! A zenekar nagy nyári koncertje július 11-én lesz a Dürer Kertben, melyen vendégszerepel Tanka Balázs a Turbo frontembere! A koncert ingyenes, ami még egy határozott indok arra, hogy semmiképpen se hagyjuk ki ezt a zenei élményt!

Helyszín: Dürer Kert
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.
Dátum: 2012.07.11.
Kezdés: 20:00
Vendég: Tanka Balázs (TURBO)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr704611510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum