RockStation

Nyerd meg a Pantera Vulgar Display Of Power-jének jubileumi kiadását! - JÁTÉK

2012. augusztus 01. - sunthatneversets

JátékPantera.JPG

A ROCKSTATION-ön megint játszunk! Ezúttal nem is akármiért, hiszen a rockzenetörténet egy kiemelkedő remekműve a tét. Ahhoz, hogy tiéd legyen a Pantera Vulgar Display Of Power című lemezének 20. évfordulós jubileumi kiadása (Teljes lemez + Piss című kiadatlan dal, illetve egy 1992-es olasz Monsters Of Rock Fesztiválos performansz DVD-n) mindössze a következő lépéseket kell tenned.

1. Először is (ha még nem tetted meg) lájkold be a RockStation Facebook oldalát (ne a posztot).

2. Ott a fényképek között megtaláljátok az itt is látható képet, ezt osszátok meg az üzenőfalatokon (nem lájkolni, megosztani).

Szóval világos? Egy lájk meg egy megosztás. A játék augusztus 2-án 18.00-ig tart. Sorsolás a random.org segítségével. Eredményhirdetés pénteken 10.00-kor a RockStation Facebook oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr154683055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum