RockStation

Open Air MetalWar Fest Hungary – Csak jövőre!

2012. augusztus 17. - sunthatneversets

szeptember_feszt_elmarad.jpgSokan mondogatják nap, mint nap, hogy ebben az országban bármi megtörténhet… És tényleg! A SzeptEmber Feszt lelkes szervezőcsapata a napokban egy úgynevezett „bejárásra” ment a Népligetbe, ahol siralmas kép fogadta őket. A teljes liget munkaterület lett, ugyanis jelenleg csatorna fejújítási munkálatok folynak ott. Bármennyire is van élő szerződése a fesztiválnak a szeptember eleji időpont vonatkozásában a terület bérlésére, az ott folyó munkálatok biztosan nem lesznek kész addigra, így az idei SzeptEmber Feszt elmarad.

A SzeptEmber Feszt területére meghirdetett Open Air MetalWar Fest 2012 Hungary szervezői napok óta azon dolgoznak, hogy a rock és a metal zenét szerető közönség ennek ellenére ne maradjon saját fesztivál nélkül, ám az alapkoncepcióként kitalált háromnapos, minden igényt kielégítő, színvonalas koncertsorozatnak ilyen rövid idő alatt nem talált már helyet. „Egy tőlünk teljesen független, számunkra is döbbenetes vis maior helyzetbe kerültünk” – áll a szervezők közleményében. „Hétfő este óta tudjuk, hogy a fesztivált abban a formában, amiben elképzeltük és szerveztük, nem tudjuk megtartani. Az elmúlt három napban éjt nappallá téve szerveztünk és tárgyaltunk, de sajnos nem találtunk megfelelő megoldást a rendezvény áthelyezésére. Sajnáljuk, hogy a műfaj újabb kezdeményezése dőlt dugába, de nem adjuk fel. Már most szervezzük, hogy jövőre biztosan összegyűlhessen a metal és rockzene apraja-nagyja az első Open Air MetalWar Fest 2013 Hungary rendezvényen, 2013. szeptember 6-7-8-án. És végül, de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki odaadóan és első szóra a kezdeményezés mellé állt. Köszönjük a zenekaroknak, a támogatóknak, a sajtó képviselőinek és a SzeptEmber Fesztnek. Jövőre találkozunk!”

Tisztelettel: Open Air MetalWar Fest Hungary csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr934716805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum