RockStation

Mobilt a fa alá! – Hamarosan itt a Mobilmánia koncertanyaga!

2012. november 26. - viliricsi

MobilmániaZeffer.jpg

December 10-én jelenik meg a Mobilmánia új dvd-je, melyet az együttes májusban Petőfi Csarnokban adott koncertjén rögzítettek.

"Nagy örömhírrel tudok szolgálni – kezdi facebookos „beszélgetésünket” Zeffer András a P. Mobil egykori, a Mobilmánia jelenlegi billentyűse, vezető személyisége.  "Pénteken beszéltem a kiadónkkal és biztosítottak afelől, hogy december 10-én boltokban lesz a Mobilmánia májusi PECSA-koncertjének 2 d-s DVD felvétele és dupla audio CD-je. A DVD-n a sztereó hang mellett stúdióban kevert, utómunkával ellátott sávonkénti 5.1 hang is lesz. A Hangminőség az utóbbi idők legjobb hard rock hangzását adja át. Külön köszönet a Prognozis zenekarból ismert Jankai Béla barátomnak, aki segített a munkában, mert nélküle nem készültünk volna el. A DVD vágási munkáit, valamint a CD utómunkákat Ő csinálta és Kiss István hangmérnök. Én csak ott ültem szegények nyakán 0-24 órában és rohangáltam hogy minden el legyen intézve, hogy ezzel is örömet tudjak okozni nektek 2012. Karácsonyára. A 3D-s verzió is be lesz mutatva decemberben valamelyik budapesti Moziban 3D-s filmként is!!!! Annak a megjelenését a Panasonic még az idén tervezi. Most megyek intézni a grafikai munkákat a borítókhoz.”
A kétféle hang-hordozó külön-külön illetve egyetlen csomagban is kapható lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr564924191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum