RockStation

Búcsúkoncert a HARD névtől

2012. december 27. - sunthatneversets

HARDzenekear.jpg

A 6. Hard Találkozó jegyében búcsúzik nevétől a Hard zenekar magyar nyelven megszólaló, Kalapács József vezette felállása 2013. Január 11-én a CLUB 202-ben. Sok-sok változás után a Hard nevet a Björn Lodin féle formáció viszi tovább. Az új lemezének befejezésén gőzerővel dolgozó  Kalapács Józsi vezette, magyar dalos zenekar neve talán már a januári bulin kiderül, a koncerten pedig új dalokat is bemutat a Kalapács - Mirkovics - Vámos - Borbély - Szebényi formáció!

Az újrakezdés kódja című a lemez tavaszra várható. A zenekar egy dalt (Addig égessen) azonban már most közzétett a Youtube-n.

A Hard névbúcsúztató koncertjén a hardereken kívül vendégként Kálmán Gyuri (Dinamit) és Sipos Peti (Irigy Hónaljmirigy) is énekel majd és Váry "Marci" Zoltán a Hard eredeti dobosa is tiszteletét teszi. A találkozón fellép még különleges műsorával a Triász és a novemberi HammerWorld magazin mellékleteként 20 éves munkásságának legjavát CD-n kiadó vajdasági Faust is.

https://www.facebook.com/kalapacshard

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr274983136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum