RockStation

Cadaveres – Készül az új album és akusztikus koncertek is lesznek

2013. január 30. - sunthatneversets

Cadaveres 2010.JPGIgazán izgalmasnak ígérkezik a 2013-as év a Cadaveres számára. A januári Stagediving Fesztivál után kicsit kevesebb helyen fogtok találkozni a zenekarral élőben. Pár vidéki klub bulit leszámítva (Kaposvár, Pápa, Tatabánya, Esztergom, Eger) csak néhány nagyobb budapesti rendezvényen futhatunk majd össze a tavasszal. A koncertprogramba – reményeink szerint – bekerül majd pár friss nóta is a készülő új Cadaveres lemez előzeteseként, amelynek tervezett megjelenése idén ősszel várható.

A zenekar akusztikus oldalát kedvelők néhány különleges helyszínen meghallgathatják majd az áthangszerelt dalokat a Leander vendégeként március-április folyamán! Decemberben megjelent a zenekar MindStream című legutóbbi lemezének dupla változata, kiegészítve a DigitalStream remix lemezzel.

www.cadaveres.hu
www.facebook.com/cadaveresband

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr515052472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zocsi 2013.01.30. 19:19:15

Mindennek örülök, de a fotó nem klappol...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum