RockStation

ZÁRTOSZTÁLYRA került az Irigy Hónaljmirigy énekese!

2013. február 01. - sunthatneversets

zartosztaly.jpg

Felröppent a hír miszerint Sipos Péter az Irigy Hónaljmirigy énekese zártosztályra került!  Mielőtt bárki megijedne, Sipi csak egy alkalmi koncert vendége lesz!

 - Sipi: Zserbó barátom keresett meg azzal az ötlettel, hogy az V. Budapesti Hard Rock Farsangon kellene csinálni valami különleges produkciót. Mivel Mirkovics Gábor "Zserbó" a visszatérő EDDA oszlopos tagja volt a '80-as évek közepén, arra gondoltunk csinálunk egy jó kis nosztalgia bulit az ős Eddásoknak. Megkerestük a régi Edda tagokat Csillag Endre "Csukát" és Donászi Tibor "Tipcsit" hogy ugorjanak be egy bulira. Mindannyian örömmel vették a meghívást, hiszen életük egyik meghatározó korszaka volt "az EDDÁS évek".

Mindhárman aktívan muzsikálnak jelenleg is, így természetesen abszolút remek formában vannak. Endre jelenleg Svájcban él. Zenetanárként dolgozik, valamint video klipeket készít neves előadóknak.
 
 - CSUKA: Olyan számokat válogattunk össze erre az estére, amelyeket még mi írtunk Attilával és Gömével közösen. Sokáig úgy volt, hogy ők is ott lesznek a koncerten, de sajna a management letiltotta őket egy közelgő Edda koncert kapcsán, mondván a klub szerződése szerint nem játszhatnak 2 hónapon belül a közelben. Ezért a billentyűk mögé nagy örömünkre Lázár Zsiga került, aki számtalan hangszeren profi, tanít is. Az énekesi poszton Sipire esett a választásunk, aki mint tudjuk remekül utánozza Attis hangját is, bár nem ez a cél a koncerten. A cél ezen az estén az igazi örömzenélés, egy fergeteges akut mániákus rock and roll buli! GYERE HA ŐRÜLT VAGY!
 
Az V. Budapesti Hard Rock Farsang - a 25-ös szám jegyében telik, ahol fellépnek:
sok év után újra Budapesten a TRANS EXPRESS
az idén jubiláló GRIFF,
valamint a ZÁRTOSZTÁLY, az Eddás évek (Csuka, Zserbó, Tipcsi, Sipi és Zsiga).
 
Egyszeri, megismételhetetlen este lesz!
Időpont: 2013.02.08. 19:00 óra (pontos kezdés!)
Helyszín: Club 202
Belépő: 1500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr65056115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum