RockStation

Kaldera koncert a Hunniában!

2013. február 15. - sunthatneversets

kaldera1.jpg

Felpörögtek az események a Kaldera zenekar háza táján. Mint azt korábban jelezték kiegészült a banda néhány új taggal, hangszerrel és látványelemekkel, ezzel is színesítve az élő koncertélményt. Egész pontosan Restás Gergő (perka, vokál), Szalai Tamás (nagybőgő), Édes Gergő (gitár) hangszeresekkel egészült ki a zenekar, a vetítésről pedig Lengyel István (Píty) gondoskodik.

Első lépésként máris lehetőséget kaptak az MR2 Petőfi Rádió Akusztik című műsorában, aminek felvételeit hamarosan hallhatja a nagyérdemű a rádió hullámhosszán. Mivel az ott elhangzó műsort csak limitált nézőszám előtt adják elő, úgy gondolták a srácok,  hogy nagyobb nyilvánosság előtt is eljátsszák a számokat ebben a speciális felállásban. Erre az eseményre február 21-én a Hunnia Art Bisztróban kerül sor.
 
A koncerthez kedvcsinálóként feltöltötték a nyári GastroBlues Fesztiválos fellépésük pár videóját még a régi felállással, amelyek hajtás után megtekinthetők.

Facebook event

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr875081351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum