RockStation

Ma ébresztik a kómából hazánk egyik legnépszerűbb énekesét

2013. február 21. - viliricsi

Republic.jpgHogy rockzene-e vagy sem (az), amiben Bódi László, alias Cipő, a Republic együttes frontembere utazik, az néhányak szerint vitatható – azonban sajnos ez egyelőre mindegy. Ugyanis hogy ezt a kérdést majd egyszer egy ital mellett megvitathassuk vele, ahhoz az kell, hogy felépüljön súlyos szívbetegségéből.

Már évek óta küzd ezzel a problémájával, de sohasem volt még olyan súlyos a helyzet, mint múlt csütörtökről péntekre virradóra, amikor szívritmus-zavara keringésének összeomlását okozta és újra kellett éleszteni. Azóta - a szív terhelését csökkentendő – mesterséges mélyaltatásban tartották. Ma, azaz csütörtökön tervezik ébresztését, mely után az is kiderül: megúszta-e komolyabb károsodás nélkül a rosszullétet. (Fotó: Republic facebook)

Több mint két évtizedes zenei pályafutása során mindannyiunknak szerzett jó néhány vidám percet, ezért most rajtunk a sor, hogy gyógyító energiát küldjünk neki azáltal, hogy szeretettel és mielőbbi felépülést kívánva gondoljunk rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr595095413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum