RockStation

Nyáron érkezik az Ann My Guard debütalbuma

2013. március 05. - sunthatneversets

Ann My Guard 2012.jpg

Az Ann my Guard zenekar áprilisban stúdióba vonul, hogy felvegye az első, 13 számos nagylemezét. A stúdiómunkálatok a szegedi Black Hole Sound-ban lesznek, Vári Gábor hangmérnök segítségével. Az albumon lesznek olyan dalok, amelyeket már kiadtak EP-n, vagy demó formájában, ám lesz pár vadonatúj szám is, amiket még soha nem hallott a közönség.

"Jelenleg nagyban folynak az elődemózási munkálatok, szeretnénk egy igazán egyedi hangzású anyaggal kijönni, ami nemzetközi szinten is megállja majd a helyét. A számok mögött egy történet is meghúzódik, melyeket képekkel és különböző (vizuális és szöveg jellegű) szimbólumokkal teszünk még érdekesebbé. Azért nem kell megijedni, garantáltan, mindenki számára befogatható lemezről lesz szó, melyben igyekszünk majd ötvözni a rockmetal, alternatív és poprockos elemeket."- mondta el a zenekar az előkészületek kapcsán.

A lemez várhatóan a nyár elején lesz hallható/látható, melyhez egy videoklipet is készül hamarosan.Az előző, a Doll Metal Ep-ről kihozott klip itt tekinthető meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr25117312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum