RockStation

Légy Te is metál zene hallgató!

2013. május 15. - sebiszabi

hmdegree.jpgAz angliai New College Nottingham - ami állítólag Anglia egyik legnagyobb továbbtanulási intézménye  - felvételt hirdet kétéves kurzusára, ahol metál zenét fognak szeptembertől főiskolai keretek között oktatni. A képzés során a hallgatók megismerkednek a metál zene írásának és előadásának fortélyaival, tanulnak a zeneipar sajátosságairól, a heavy metál történelméről és a keményzene szerepéről a filmekben, a videójátékokban. 

Liam Maloy, a szak ötletgazdája szerint a múltban nem vették eléggé komolyan a metál zenét és úgy látja, hogy hiányzik a felsőfokú oktatásból, összehasonlítva például a jazz- és a komolyzenével.

Hozzátette, hogy Cambridge-ben, Oxfordban és még egy csomó helyen lehet Anglia-szerte lehet zenét tanulni, de Nottingham valami mást szeretne nyújtani. 

Eddig több, mint 20 hallgató jelentkezett a kurzusra, ami szeptemberben indul, és egy év tandíja 5750 fontba kerül (~2 millió forint).

Akit érdekel itt olvashat többet a rocksuliról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr355301117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum