RockStation

Készül az új Limp Bizkit lemez

2013. május 16. - sebiszabi

limp-bizkit.jpg

Fred Durst, a banda frontembere a MetalHammer-nek adott interjújában közölte, hogy épp nagy munkában vannak az új, hetedik stúdiólemezük felvételeivel, az új album címe Stampede Of The Disco Elephants lesz, a producer pedig Ross Robinson. Az éneksávokat már felvették és Fred szerint a hangzás nagyon jó lesz, nyers, kemény és groove-os. Mindenképpen az volt a cél - mondja Fred -, hogy egy "anti-rádió" lemezt hozzanak össze. Ezt majd meglátjuk, addig is egy új dal a hajtás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr485302334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2013.05.17. 09:30:20

Mi a f***nak??....A Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water c. lemezzel
felértek a csúcsra és annyi....aztán bele simultak a mainstreambe....az a dűh ami Fredet jellemezte amíg a peremen volt, eltűnt...jó iparos módon, (mert kell a pénz) jönnek a lemezek....kár értük, szerettem a régi lemezeiket...

crazyfish 2013.05.17. 16:48:04

@doggfather: Ha az akkori divatot nézzük, akkor igen....de még az "igazi" áttörés előtt álltak, mindent beleadtak, agresszíven, lendülettel...most meg kell a píz...:))

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.18. 09:09:25

@crazyfish: nem, az már az áttörés után készült, addigra már kinn volt régen az M:I 2 zenéje is amit ők csináltak, nem azért mert olyan ug-k lettek volna.

crazyfish 2013.05.18. 12:47:33

@doggfather: Ja, divatba jöttek....aztán gyorsan ki is mentek a divatból, a tagcserék, durst nyavalygása, lébecolása....na mindegy, a régi zajok jobban tetszenek tőlük:))

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.18. 15:19:51

@crazyfish: nekem is, kábé a chocolate volt az utcsó lemez amit meg lehetett hallgatni elejétől a végéig.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum