RockStation

Vendégzenekart keres a Tankcsapda

2013. május 22. - sebiszabi

Tankcsapda 2012.jpg

Idei utolsó nagy koncertjére keres amatőr vendégzenekart a Tankcsapda. A június 14-én a Budapest Parkban megrendezésre kerülő bulin a győztes banda vezetheti fel hazánk egyik legismertebb rockbandáját. Lukács így kommentálta az eseményt:

"Mi is ugyanígy kezdtük, a nulláról indultunk és önerőből értük el azt, amit, így pontosan tudom, milyen fontos mérföldkő lehet ez a koncert egy induló banda számára. Remélem, sokan értesülnek erről a lehetőségről és élnek is vele. Ne csak a haveroknak zenéljetek, mutassátok meg ország-világnak, mit tudtok! Gyertek elő a garázsokból és Legyen Rock!"

Szóval ha van egy rockbandád, akkor más dolgod nincs, mint hogy elküldöd a legjobb dalod linkjét (Youtube, Myspce stb) a bppark@tankcsapda.hu címre 2013. június 4-ig. Továbbá a legjobb 5 zenekar egy éven át heti egy tálca sörrel lesz boldogabb az egyik hazai sörgyár jóvoltából.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr775312236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

numermetal 2013.05.23. 10:50:42

Legyen az ITI, bírom őket. Most pénteken ingyenes koncertet adnak az Akváriumnál: redir.ec/itikoncert
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum