RockStation

Május 31-ig tart a Rockmaraton bérletakciója!

2013. május 29. - sunthatneversets

Rockmaraton2013.jpgA Fesztivál szervezőitől kaptuk az alábbi levelet:

A hónap utolsó napjáig kapható a szuper akciós heti bérletünk, mindössze 6.990 forintért, utána júniusban már kicsit drágább lesz, bár a 9.990 forintos árral még mindig az ország legolcsóbb fesztiválja maradunk! Megvásárolhatjátok a Ticketportal jegyirodáiban, vagy közvetlenül tőlünk, a hivatalos weboldalunk ”jegyek” menüpontja alatt található webshop segítségével, akár posta- és kezelési költség nélkül. A fesztiválunk az idei évben is elfogadja a SZÉP Kártyát, amivel a helyszínen tudjátok majd megvenni a jegyeteket, ugyanakkor, ha még most regisztráljátok vásárlási igényeteket a weboldalunkon találh ató webshopban, akkor a kedvezményes elővételi jegyáron válthatjátok majd meg a helyszínen a bérletet ti is. Ugyanez érvényes a határon túliak számára, mivel a Felvidék kivételével a jegyelővétel sajnos nem megoldott, így nekik sincs más dolguk, mint regisztrálni vásárlási szándékukat webshopunkban, vagy emailen, és a helyszínen 6.990 forintért kapnak majd heti karszalagot. Elkezdtük értékesíteni a limitált számú VIP Pass-ainkat is, de az ellenőrizhetőség miatt, csak a rendezvényünk saját webshopján keresztül, közvetlenül tőlünk vásárolhatjátok meg őket. A Passal a vendégek használhatják a körbekerített és őrz& ouml;tt VIP kempinget és vizesblokkot, és együtt ihatnak a fellépőkkel a VIP kocsmában. A Pass ára 9.990 forint, de csak a hetibérlettel együtt érvényes. Összesen 50 darabot bocsájtottunk megvásárlásra, úgyhogy nem árt sietni, mert gyorsan el szokták kapkodni!     

Elkészült a végleges programja is a fesztiválnak. Lezárult a facebookos beszavazás és a Local Heroes tehetségkutatóra jelentkezés is. A Heidevolk sajnos magánéleti okok miatt nem tudta vállalni a fellépést a fesztivál szerdai napján, ezért helyettük a folkot black metallal ötvöző dán Svartsot zenekarral állapodtunk meg. Az utolsó pillanatban beesett még egy amerikai hardcore banda is az Alpha&Omega, így összesen 162 banda lép majd fel, köztük 12 külföldi zenekarral. Olyan nevekkel koronázzuk az idei programot, mint a Kreator, a Marduk, az Eluveitie, a Sick of it All, az Evergrey, a Business, a Veil of Maya vagy az orosz Purgen. A magyar zenekaroknál idén kiemelt hangsúlyt fektetünk a feltörekvő csapatokra és az igén yes, szubkulturális csemegékre. Olyan kultikus és nemzetközileg is elismert bandák koncertjeit hallgathatjátok meg, amik egyetlen másik fesztiválokon sem játszanak.   

Szóval nincs mire várni, ha nem akarod kihagyni az ország leghangulatosabb rock fesztiválját, ahol a legsúlyosabb arcok jönnek össze minden évben, hogy egy teljes hétig felhőtlenül jól érezzék magukat, most kell lépned! A legolcsóbb hetijegy mellett, a legolcsóbb vendéglátós árakkal várja idén is a Rockmaraton mindazokat, akik valami mást akarnak, mint amit mindenhol megkaphatnak, akik nem kíváncsiak a műanyag sztárokra és a műanyag közönségükre, akik CSAK valódi rock zenét akarnak hallgatni!  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr455331683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum