RockStation

Paul Bostaph lett a Slayer régi-új dobosa

2013. május 31. - sunthatneversets

Paul Bostaph.jpg

A Slayer hivatalos oldalán megjelentek szerint újra Paul Bostaph lesz a Slayer dobosa, aki a télen a bandából kitett Dave Lombardo utódja lesz. A bejelentés hivatalosnak és véglegesnek tekinthető, tehát nem a június 4-én Európában induló turnéra szól. A Jeff Hanneman halála miatt végleg megüresedett gitárosi posztot továbbra is Gary Holt tölti be.

Paul egy nagyszerű dobos és egy igazán jó barát, és nagyon boldogok vagyunk, hogy úgy döntött, csatlakozik a zenekarhoz. - mondta Tom Araya. Még mindig elég zsibbadtak vagyunk Jeff halála miatt, de nem akarunk csalódást okozni az európai rajongóknak és meg kell kezdeni előre haladni és miután Paul elfoglalja a helyét a bandában, minden sokkal könnyebb lesz.

Nagyon izgatott vagyok, hogy újra csatlakozhatok a Slayer-hez - tette hozzá Bostaph. Korábban egy nagyon intenzív 10 évet töltöttünk együtt, melyben sok móka volt és jó zenéket csináltunk. Olyan ez számomra most, mint ha a hazajönnék.

Paul Bostaph 1992-től 2001-ig volt korábban a Slayer dobosa, olyan lemezeken játszott, mint a Divine Intervention (1994), a punk feldolgozásokat tartalmazó Undisputed Attitude (1996), a Diabolus in Musica, (1998), és a God Hates us All (2001).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr185336953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum