RockStation

Stúdióban a Scorpions

2013. június 05. - sebiszabi

scorpscomeblack.jpg

Klaus Meine, aki nemrég ünnepelte 65. születésnapját, Facebook oldalán a következőket posztolta: "Köszönöm  rengeteg születésnapi jókívánságot levélben és e-mailben a világ minden tájáról. Tényleg nagyon jó esett. Ezúton szeretnék köszönetet mondani, aki támogatott minket az elmúlt években.Most éppen stúdióban vagyunk, de már nem tart soká, hogy újra útra keljünk!"

A Scorpions az elmúlt év első három hónapját is a stúdióban töltötte, hogy egy tucatnyi befejezetlen dalt felvegyenek az együttes legtermékenyebb időszakából. Olyan dalokról van szó, amelyek nem fértek  fel a Blackout (1982), Love At First Sting (1984), Savage Amusement (1988)  és a  Crazy World (1990) albumokra. Ha minden jól megy, akkor az album még az idén meg tud jelenni. Ahogy Meine fogalmaz, ezek "ízig-végig Scorpions nóták lesznek egy nagyon izgalmas időszakból". Tervben van továbbá, hogy turné is lesz az album kapcsán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr795344923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viliricsi 2013.06.25. 18:48:36

Ennyit a bùcsùról...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum