RockStation

Budapesten a Cryptopsy

2013. június 28. - sunthatneversets

Cryptopsy-with-Lord-Worm-620x319.jpg

Egy olyan zenekar látogat el hazánkba, amely azon túl, hogy eladott több százezer lemezt és számtalanszor végigturnézta a világot, óriási hatást gyakorolt a 90-es években a Death Metal fejlődésére! Július 3-án meg lehet tapasztalni a Cryptopsy erejét testközelből, egy kis klubban.

A Cryptopsy Necrosis néven alakult 1988-ban, a mostani nevüket először az 1993-as demójukon, az Ungentle Exhumation-ön használták. És mindjárt el is érkeztünk egy magyar kapcsolódási ponthoz, ezt a demót az a Gore Records adta ki, amely a későbbiekben Great White North Records néven vált ismertté, majd ebből alakult meg a PRC Music, az a kiadó, amely most a legnagyobb támogatója a magyar Death Metalnak. A montreáli PRC Music 2012-ben kiadta az este folyamán fellépő Sin Of God debütáló lemezét, majd nem sokkal később leigazolta a Gutted-ot(a Gutted énekese egyben a Symphony Of Symbols énekese is) és a szintén magyar Kill With Hate-et.

cryptopsy_tourflyer.jpg

A koncertet különlegessé teszi, hogy a Dürer Kert kistermében kerül megrendezésre, és a Cryptopsyról tudni kell, hogy bár a nagy szabadtéri fesztiválokon is gyilkos a teljesítményük, de ha ezt a zenekart egy klubban nézed meg, az minden túlzás nélkül életre szóló élmény lesz! Ki lehet jelenteni, hogy július 3-án a világ egyik koncerttermében sem szabadul el majd annyi energia, mint amit a kanadaiak fognak produkálni annak a szerencsés 200 embernek, akik megváltják jegyüket erre a koncertre. A Cryptopsy koncertjét a magyar undergroundból már jól ismert zenekarok fogják felvezetni, név szerint az Eradication, a Megazetor, a Symphony Of Symbols, a Sin Of God és a The Konstellation. Érdemes korán érkezni, már csak azért is mert az első zenekar színpadra lépése előtt még a helyszínen is 2800 Ft-os, azaz elővételes áron lehet majd jegyhez jutni. A bejutás limitált, kérünk mindenkit, hogy előre gondoskodjon a jegyéről, mindösszesen 200db jegy talál majd csak gazdára. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr695381502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum