RockStation

Flash F@sztivál az A 38 Hajón

2013. július 10. - sunthatneversets

Flash.jpg

Az ország legsúlyosabb, legőszintébb, legszókimondóbb és legeredetibb fellépői fenséges kupacban az egész Hajón rendezett zseniális estén, a Duna felett tornyosuló szépségbarrikádon Barcs Miklós tábornok vezetésével végső támadásba lendülnek. A koncertterem fellépői 20.00-tól: Zseton Pityú and the cash, Vidámpark, Qss, Lopunk, C.A.F.B., a Barangó–Szöllösi–Urbán trió (QSS-program) és persze a Flash. A tetőterasz fellépői 18.00-tól: Ujj Zsuzsi és Darvas Kristóf, Gyáni Levente, Létrák, honeck-ker.

A Flash 1989 őszén alakult, a zseniális és kompromisszummentes frontember, Barcs Miklós vezetésével, és hamar betört a budapesti underground zenei életbe. Az együttesben szinte az összes jelentős budapesti nemhivatalos zenész megfordult, és fellépett szinte az összes ”alternatív“ klubban, az akkoriban nyitó Tilos az Á rendszeres koncerthelyévé vált. Az évek során a zenekarban szinte többen játszottak, mint ahány rajongója volt, de a kicsiny, ám lelkes közönségmag megbízhatóan ápolta a Flash egyre növekvő kultuszát. Barcs kíméletlen, trágár és tűpontos szövegei, a sodró és zabolátlan rock and roll, a performanszba hajló koncertek Magyarország egyik legjobb zenekarává emelik a Flasht.

Flash F@sztivál
Flash, Lopunk, C.A.F.B., Vidámpark, Zseton Pityú and the cash, Barangó–Szöllösi–Urbán trió
2013. július 13., szombat 18h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
Koncertterem
Belépő: 1000 Ft.
Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr985398417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum