RockStation

A Skillet lesz a Nickelback előzenekara!

2013. július 22. - sunthatneversets

skillet.jpg

A magyar rajongók valószínűleg már számolják vissza a napokat, amikor végre a Nickelback Budapesten lép fel. Most újabb jó hír érkezett a zenekartól, előzenekarnak nem kisebb nevet hoznak magukkal, mint a Skillet csapatát.

A Skillet egyike volt tavaly annak a három rock csapatnak, akik platina státuszt értek el az Egyesült Államokban, Awake című albumuk mellett ez csak a Black Keys El Camino és a Mumford & Sons Babel című anyagának sikerült. Ez egyben azt is jelenti, hogy több mint 1 millió példányt adtak el a lemezből csak az USA-ban, ami elsőre meglehetősen sokkolta a zenekar tagjait.

Az énekes - basszusgitáros John Cooper, a gitáros - billentyűs Korey Cooper (John felesége), a dobos Jen Ledger és a szólógitáros Seth Morrison négyeséből álló Skillet zenei palettája meglehetősen kiterjedt; játszanak olyan akusztikus hangszereken, mint harmonika, mandolin, cimbalom és hárfa, ugyanakkor elektromos gitáron, vonós hangszereken és üstdobon is.

Vadonatúj albumuk, a Rise június 24-én jelent meg hazánkban és a magyar rajongók is ízelítőt kapnak majd belőle élőben, november 8-án este a BudapestArénában. A ‘The Hits’ turné október végén indul Franciaországban, és a Nickelback, akárcsak a Skillet először lesz  nálunk is látható pályafutásuk során! További info: www.livenation.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr475418016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum