RockStation

A Zöld Pardonban zárja a nyarat a Depresszió

2013. augusztus 19. - sunthatneversets

depresszio2.jpg

Sikeres nyári turnéjának zárókoncertjét adja a Zöld Pardonban a metal műfaj egyik legnépszerűbb itthoni zászlóvivőjeként ismert Depresszió. A banda egy speciális műsorral készül a turné-temető bulira, ráadásul még az Insane zenekart is magukkal hozzák a Rákóczi híd budai lábához augusztus 22-én, csütörtökön.

A Zöld Pardonban nyitotta meg és ott is zárja nyári turnéját az egyik legsikeresebb hazai metalbanda, a Depresszió. A fiúk különleges programmal készülnek az augusztus 22-ei bulira, ami minden „Depisnek” kihagyhatatlannak ígérkezik, hiszen a csapat ezután jó ideig nem lép fel majd a fővárosban.

Nagyon jól sikerült a nyári turnénk, amit a ZP-ben indítottunk el, és ott is fejezünk majd be. Azonban a két buli közt alig lesz átfedés, ugyanis erre a nyár-és turnézáró koncertre egy új, szinte teljesen más dalokból álló műsort állítottunk össze, aminek nagyon kevés köze van a korábbi állomások programjaihoz. Erre az alkalomra lecseréltük az eddigi számok nagy részét és erre az egy estére összeállítottunk egy az eddigiektől nagyon nagyban eltérő dallistát. Külön próbákat tartottunk, csak erre az egy bulira, úgyhogy már nagyon várjuk az augusztus 22-ét. Továbbá azt is fontos elmondanom, hogy a ZP-s buli után jó pár hónapig biztos nem játszunk majd a fővárosban, így tényleg mindenkinek ott a helye a Rákóczi híd budai lábánál, csütörtök este 19 órától - mondta Halász Feri, a banda frontembere.

A Depresszió - szokásához híven - most is merchandise pulttal várja a vásárló kedvű rajongóit, akik ezúttal még nagyobb kínálatból választhatnak maguknak CD-ket és pólókat, méghozzá minden eddiginél kedvezőbb árakon. A koncertre a belépő 600 Ft lesz, az esté különleges vendége a szintén közkedvelt metalcore csapat, az Insane lesz, akik 19:30-kor csapnak majd a húrok közé. Másnap, 23-án a FreshFabrik játszik a ZP-ben, vendégük a Plastic Bitch. A belépő 800 Ft. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr65465782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum