RockStation

Valley Of Shadows - Új videó Doyle debütáló albumáról

2013. augusztus 21. - sebiszabi

doylesolo2013official_638.jpg

Abominator címmel jelent meg Doyle Wolfgang Von Frankenstein bemutatkozó albuma, ami július 30-óta elérhető iTunes-on. Emberünk a horror punk műfaj ősének tekinthető Misfits gitárosa hosszú évek óta. A tíz dalt tartalmazó lemez ugyanolyan horror képekkel és beteg szövegekkel fog támadni, mint anyazenekara, és ebben olyan zenésztársak lesznek segítésére, mint Alex Story (Cancerslug) énekesi poszton vagy "Left-Hand" Graham és Dr. Chud (Misfits) a gitároknál. A végeredmény pedig szerintük az évtized legjobb Misfitshez kapcsolódó kiadvány. A hajtás után szöveges videót, albumborítót és tracklistet találtok.


doyleabominator_600.jpg

tracklist: 01. Abominator 02. Learn To Bleed 03. Dreamingdeadgirls 04. Headhunter 05. Valley Of Shadows 06. Land Of The Dead 07. Cemeterysexxx 08. Love Like Murder 09. Mark Of The Beast 10. Bloodstains 11. Hope Hell Is Warm

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr615469318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum