RockStation

Leander Rising – Nyárzáró cserebuli a Zöld Pardonban

2013. augusztus 22. - sunthatneversets

0leanderrising2013_04.jpg

Szeptember 3-án végre nem fesztiválkörülmények között, hanem a jó öreg Zöld Pardonban csíphetjük el a Leander Rising-ot, egy hatalmas nyárzáró buli keretén belül. A buli vendég zenekara nem más mint Finnország első számú punk/rock csapata, az Apulanta. (Fotó: Réti Zsolt)

Leandert faggatták erről, egy villáminterjú formájában.

Mit várhatunk a szeptember 3-i fellépéstől, készültök-e bármilyen spéci dologgal?
Leander: Dumáltunk már erről a fiúkkal, valószínűleg 2-3 új dalt fogunk játszani, ezen kívül szokás szerint lesz több vendégszereplőnk is, mint minden pesti koncerten. A garantált jó hangulat, önfeledt spontán taps alap.

A vendégzenekar szerepét a finn Apulanta tölti be. Hogy kerültek ők a képbe?
Leander: Ha jól emlékszem, drága menedzserünk intézte, ez egy cserebuli. Bár itthon nem nagyon hallani róluk, de Finnországban az egyik leghíresebb zenekar. Cserébe mi is megyünk majd finn földre zenélgetni, szóval ezért is kérünk mindenkit hogy IDŐBEN 19h –ra érkezzen,és nézze meg finn barátaink műsorát!!!

Kíváncsivá tett a hír is, miszerint a Hear Hungaryvel leszerződtetek. Mi változik, milyen előnyökben részesültök ezentúl?
Leander: Valójában ugyanazokról az emberekről van szó, mint a Sony-nál, szóval az újdonság erejével nem hat a dolog. Nagyon jó munkakapcsolat alakult ki velük az elmúlt években, úgyhogy optimistán tekintgetünk a jövőbe. A jó hír, hogy itt már egy független magyar kiadóról van szó, nincs annyira megkötve a kezük, így a sok év alatt felgyűlt külföldi kapcsolataikat jobban ki tudják majd használni. A terveket már felvázoltuk, izgi lesz!

Flyer Leander_zp0903_web.jpg


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr485470175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum