RockStation

Zenész vagy? Mostantól megéri követned az Artisjust!

2013. szeptember 05. - sunthatneversets

Toth_Peter_Benjamin_ARTISJUS_res.jpgŐsztől magasabb fordulatra emeli az Artisjus a zenészek irányába zajló kommunikációt. A közösségi médiára, ezen belül kiemelten saját Facebook-oldalára összpontosítva olyan zeneipari témákat fog körüljárni, amik minden zenei alkotót érintenek. Az Artisjus a zenei edukációval indít, így szeptemberben a zeneoktatás, a tehetségkutatás és a zeneipari képzések lesznek terítéken. Hol tanulhat, és mit kap a tandíjért az a zenész, aki például a digitális zenei bizniszben szeretne magabiztosabban mozogni? A témák legavatottabb szakemberei mellett zenészek szólalnak meg ingyenes rendezvényeken, interjúkban és online kiadványokban.

„A kommunikáció elsősorban a legfiatalabb zenész generációt szolgálja; szeretnénk őket párbeszédre invitálni és bátorítani.” – mondta az új kommunikációs irányokról dr. Tóth Péter Benjámin, az Artisjus stratégiai igazgatója. „Mindezt - Magyarországon hiánypótló módon - magazinszerű tartalmakkal és sok hasznos zeneipari tippel, pályázatokkal, friss kutatásokkal, nemzetközi trendekkel, összefoglaló ábrákkal, szakemberek és hazai zenei szervezetek bevonásával szeretnénk átláthatóvá és könnyen érthetővé tenni.”

A zenei tehetséggondozás után várhatóan a zenészek által megpályázható támogatások, majd a koncertszervezés témája kerül górcső alá. Aki követi az Artisjus Facebook oldalát, semmiről nem marad le.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr425495882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shopping 2013.09.05. 22:13:49

Ez az az Artisjus aki miatt többe kerül az összes írható adathordozó?

Ők azok ahol annyi alkalmazott van mint egy szocialista vállalatnál 1972-ben?

Akkor inkább a piratebay-nek küldök pár dollárt...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum