RockStation

Stúdióban a Cadaveres, DeMoralizer címmel jön az új lemez!

2013. szeptember 15. - sunthatneversets

cadaveresPROMO2013.demoralizer.jpg

A Cadaveres zenekar ezen a héten bevonult a törökbálinti SuperSize Recording stúdióba, hogy Varga Zotyó vezényletével rögzítse a negyedik nagylemezét. A tervek szerint az album november elejére a boltokban lesz. A nagylemez DeMoralizer címmel lát majd napvilágot és tíz változatos, pörgős nótát rejt majd. A CD a novemberi Metal Hammer Magazin melléklete lesz majd, de egy speciális változatban megrendelhető lesz kizárólag a zenekartól is. A különleges pack az aktuális újság és a dedikált CD mellett tartalmazni fog egy DVD-t stúdiós felvételekkel és koncert felvételekkel, továbbá egy zenekaros gitár pengetőt is. Részletek hamarosan a zenekar weboldalain.

A koncertek szempontjából addig is lesz egy másfél hónapos day off, majd utána legyalulják az országot a Stagediving Turné keretében, a Watch My Dying meg a Don Gatto és társaik társaságában. Nagyon izgalmasnak ígérkezik a turné, mert a zenekarok tagjainak többsége eléggé szeretni a sört.... 

cadaveres_DEMORALIZER.jpg

Infók: https://www.facebook.com/CADAVERESBAND. http://cadaveres.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr285514929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum