RockStation

Alvin és a Mókusok: 20 éves nosztalgia turné, szombaton Kiskunfélegyházán!

2013. október 15. - csigaur

alvin.jpg1993-at írunk. Ekkor töltöttem be a hatodik életévemet, ebben az időben alakult meg az Alvin és a Mókusok. Mint mindenki, én is belefutottam az első, a Jézusnak volt-e szakálla?! címet viselő kazettájukba, 1995-öt írunk, amikor megjelent. Én olyan ’98-ban találkoztam vele körülbelül. Volt egy pulóverem is, menő volt. Aztán az élet másfelé vitt minket.

2008-ban megnyílt Kiskunfélegyházán a RockTár. Első találkozásnál beleszerettem. Jó régen voltam már ott. Sajnos. Most 2013-at írunk. Én 26, az Alvin és a Mókusok 20, a RockTár 5. A kazetta még mindig megvan. Öregnek érzem magam, pedig nem vagyok az.

A zenekar se, csupán két évtizede zenélnek együtt. Eme jeles alkalomból nosztalgia turnéra indultak. Állítólag a program gerincét csak a régi dalok alkotják.

Szombaton ismét elutazom Kiskunfélegyházára, hogy így 5 évvel a nyitóbuli után, 26 évesen, megnézzem a 20 éves Alvin és a Mókusokat. Kíváncsian várom! (Valljuk be, ez a sok szám együtt, jobb, mint a múlt pénteki 8:1)

Ennyi elég is a matekból, minden információ itt:
Helyszín: Kiskunfélegyháza, RockTár
Belépő: 1700/2000
Zenekarok: Alvin és a Mókusok, Macskanadrág, Harap

Itt pedig a legutóbbi klip:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr565568763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum