RockStation

Álomból valóság- avagy Gutalax koncert Budapesten!

2013. november 18. - csigaur

gutalaxpromo.jpg

Van egy olyan érzésem, hogy most sok embernél kicsapja a biztosítékot (de ugye ilyen ember nem is olvas minket...), viszont sok embernek örömet fog okozni a következő bejelentés. A csehek ugye nem csak a finom sörükről és a fesztiváljaikról híresek, hanem a fantasztikus grind illetve gore zenekaraikról is! Itt jön a lényeg, hiszen 2014-ben együtt turnézik majd a hashajtó hatást keltő Gutalax, és a 18 éves grindcore legenda az Ingrowing.

De ami ennél is nagyszerűbb hír, az extrém zenék rajongóinak, hogy ez a koncertsorozat elér majd Budapestre is. A helyszín egyenlőre még titok, de a dátumot már most belehet vésni a naptárba, ami a következő: 2014.04.09. Aki pedig nem ismerné eme remek bandákat, akkor nekik szóljon egy-egy dal, a végén úgyis megszereted e cseh remekeket :-)

Gutalax:

Ingrowing:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr465642931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum